Bra inledning på 2020 med nya uppdrag & samarbetspartners.

Tillsammans med Constrera AB så utökar vi samarbetet med ett nytt projekteringslednings uppdrag och det är för Kv. Forellen i Tyresö där det ska uppföras ett äldreboende om 7000 kvm med parkeringsgarage . Byggnaden ska byggas enligt miljöbyggnad 3.0 samt Noll co2 vilket ställer stora krav på projekteringen. 

Utöver detta uppdrag så hjälper vi Constrera med:

  • Projekteringsledning och installationssamordning vid ombyggnation till äldreboende i Farsta 
  • Installationssamordning vid byggnationen av ett nytt hotell i Ulriksdal, här har vi även haft platsledning
  • Projekteringsledning samt installationssamordning i projekteringsfasen  för nybyggnation av ett hotell i Hammarby Sjöstad

Som ett led av bra utförd byggledning i tidigare projekt så har vi fått en ny kund i form av Trygghem bostads AB som vi fått förtroendet av att hjälpa till med utvecklingen av ett nytt bostadsområde utanför Skokloster där det ska uppföras 17 st parhus i Brf. form. 

Här hjälper till med en vad vi kallar Fas 1 och det innebär att vi hjälper till med all inledande samordning som rör utvecklingen av området från bygglovsskedet såsom hjälp med upphandling av markentreprenör för anläggning av vägar etc. 

Vi planerar upp flödet inför byggprocessen och gör en analys över hela projektet.

Järna fastigheter AB är en ny kund som vi hoppas ska leda till ett långsiktigt samarbete. Av dem har vi fått förtroendet att assistera i den inledande fasen av ett taklyft i två våningar på en befintlig fastighet i Järna. Då det är en äldre fastighet så är projektet komplext med många frågetecken som måste rätas ut.

Inledningsvis så stödjer vi beställaren under projekteringsfasen för att synliggöra risker som riskerar att få fördyrande konsekvenser under projektets gång. 

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig med dina projekt?