top of page

Vi är D3!

Bild på alla anställda på D3s olika bolag

Mer om D3 Projekt!

D3 Projekt verkar i projektets alla faser, eller bara där ni känner att ni behöver stöd.

D3 Projekt logo

Vilka är vi?

D3 projekt är ett ungt företag med stor personlighet och har mångårig erfarenhet av samtliga tjänster som erbjuds. Vi vill samverka med uppdragsgivaren för att finna förståelsen för byggprojektet och se idén som vårt verktyg. 

D3 Projekt koncern består av 4 individuella projektföretag med egna speciella inriktningar och tjänsteutbud, med allt under ett och samma paraply.I våra projekt samarbetar vi sömlöst mellan alla berörda och säkerställer att ni som kund har en och samma kontaktperson oavsett tjänst som önskas utfört eller typ av projekt. Under respektive bolag finner ni alla våra specialistkompetenser vi erbjuder mot såväl kommersiella fastigheter som bostäder.

Med all erfarenhet och vetenskap vårdar vi projekten och säkerställer så att alla känner sig nöjda och trygga med det vi levererar. Vi arbetar med långsiktighet i fokus och där vi gärna ser att beställarna återvänder.

D3 Projekt logo

Erfarenhet

Vi som driver bolaget har arbetat tillsammans under många år som Arbetsledare/Platschefer och Arbetschef inom byggsektorn.Vi drivs av att leverera hög kvalitet, hålla tidplaner och budget.Vi har även mångårig kunskap inom såväl entreprenadjuridik och ekonomistyrning.

D3 Projekt logo

Under projektsidan ser ni ett urval av de projekt som vi har drivit samt ett urval av våra kunder och samarbetspartners.

Entren till D3

Våra medarbetare

Engagemang. Expertis. Passion.

Här introducerar vi våra medarbetare och visa upp deras personliga sakkunskaper. Kontakta den av våra ansvarige kontaktpersoner som passar era behov bäst!

Kontakta oss

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Du kan läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy »
Använd formuläret eller maila oss på info @ d3projekt.se

Tack för ditt meddelande!

D3 Projekt team

Om oss

Vi bygger för människor

Kontrollansvarig ute på plats
bottom of page